Bij Dani
een fijne plek midden in de maatschappij
 

De winkel

De winkel biedt verschillende producten, zowel nieuwe producten, handgemaakte producten en producten die nog een mooi tweede leven mogen beleven bij nieuwe eigenaren. Tegelijkertijd kopen wij ook deze spullen in bij particulieren, onze klanten, hierover later meer.


Een groot deel van het assortiment bestaat uit bijna nieuwe kinderkleding, speelgoed en artikelen. Kleding en spullen welke nog in goede staat zijn en een tweede ronde meekunnen. Spullen welke niet helemaal aan de eisen voldoen voor verkoop, zullen worden gerecycled of ge-upcycled. Op deze manier kunnen we met zijn allen een steentje bijdragen aan een beter milieu. 


Verder zijn er nog te koop:

- droogbloemboeketten welke lang, mooi blijven staan en uw interieur duurzaam verrijken

- handgemaakte producten van lokale aanbieders en de dagbesteding

- unieke woondecoraties

- gepersonaliseerde producten


Inkoop van goederen 

Als klant kun je ook je eigen spullen brengen bij de winkel, hier tegenover staat uiteraard een vergoeding, dit zal 15% zijn van de prijs waarvoor het uiteindelijk in de winkel zal komen te hangen. Uiteraard gaat dit in goed overleg en komen we samen tot een goede afspraak. 

Omdat er niet altijd ruimte is voor extra collectie zou ik u willen vragen om voorafgaand van het brengen van spullen, even contact op te nemen met ons, dit kan in de winkel, via onze social media's of via het contactformulier op deze website. 


Spullen die we aannemen zijn onder andere kleding welke in goede staat verkeerd, handgemaakte producten, kleine decoratie voorwerpen, hobbyproducten en in overleg grotere meubelstukken.